Ο Ολυμπιακός Β. θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι

Η βαριά ήττα με 4-1 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Η πολυδιαφημισμένη ομάδα, με το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, με τους παίκτες που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έχασε με κάτω τα χέρια, από το συγκρότημα του Χουάν Ρότσα, που δίκαια, βάσει απόδοσης, έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σ’ ένα κομβικό παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός με νίκη θα παρέμενε «ζωντανός» στη διεκδίκηση της ανόδου, η ομάδα ήταν τραγική και μετά την ήττα, την πιο βαριά στο φετινό πρωτάθλημα, οι στόχοι, πλέον, αλλάζουν. Όπως, άλλωστε, τόνισε και η διοίκηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 7η θέση, με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω στη βαθμολογία να μεγαλώνουν τη διαφορά, απογοητεύοντας τους φιλάθλους της ομάδας, που βλέπουν τον Ολυμπιακό να βγαίνει εκτός στόχου πολύ νωρίς, δύο μήνες πριν τη λήξη της περιόδου. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς δεν θα πρέπει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα να τους πάρουν από κάτω. Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη με την Ιεράπετρα και πρέπει πάση θυσία η ομάδα να σηκώσει «κεφάλι».
Ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού έζησε μια πολύ βαριά ήττα, στη συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την εμφάνιση και την εικόνα που έδειξε η ομάδα και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και η ομάδα να προχωρήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις