Μένει στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα, δεν προχωράει του Αραούχο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα με το εντυπωσιακό πρώτο μισό που πραγματοποίησε κίνησε το ενδιαφέρον της Γουλβς, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο Πορτογάλος ήθελε να πάει στην αγγλική ομάδα, όμως η ΑΕΚ ζητούσε ακατέβατα τα 6,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας του για να τον παραχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Η Γουλβς έχει μια εβδομάδα να… ενοχλήσει ξανά την Ένωση για τον Ολιβέιρα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επανέλθει για την απόκτησή του.

Ο 28χρονος φορ πλεόν έχει συμβιβαστεί με την παραμονή του στην ΑΕΚ και μάλιστα ξεκαθάριζε πως δεν έχει ξενερώσει που δεν θα επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά και πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Ένωση.

«Έχω καταλάβει πως κάποιοι έχουν εκφράσει αμφιβολίες για την επιθυμία μου να συνεχίσω στην ΑΕΚ. Με στενοχωρεί πολύ αυτό, γιατί όλοι μέσα στην ομάδα ξέρουν πόσο την αγαπώ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη μέρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», έλεγε ο Ολιβέιρα.

Μάλιστα, απέδιδε την κακή του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό όχι σε αδιαφορία, αλλά σε απογοήτευση που δεν ξεκίνησε βασικός, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά.

«Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ μια κάποια απογοήτευση που ένιωσα όταν κατάλαβα πως δεν θα ξεκινούσα βασικός. Επηρεάστηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μου και αυτό ήταν το λάθος μου. Αυτό και τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο και να είμαι 200% αφοσιωμένος στην ομάδα. Λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που σκέφτονται και λένε ανοησίες που δεν έχουν βάση», πρόσθετε ο Πορτογάλος άσος.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Ολιβέιρα στους κιτρινόμαυρους σημαίνει ότι απομακρύνεται και η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, διότι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Λας Πάλμας φαίνεται πως δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Αντίθετα, ο Ίλια Ίβιτς κοιτάζει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξτρέμ και δεν αποκλείεται να γίνει προσθήκη σε αυτή τη θέση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις