Στοίχημα: Φορτσάρουν οι ροσονέρι!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα (28/01) με δράση στα εγχώρια Κύπελλα, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και στο FIBA Champions League. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανεβασμένη η Μίλαν

Στις 21:45, στο Σαν Σίρο, η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, ακολουθεί παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Σε πολύ καλή κατάσταση το 2020 οι ροσονέρι, ξεκίνησαν με ισοπαλία 0-0 με τη Σαμπντόρια και ακολούθησαν τέσσερις σερί νίκες, δέχθηκαν γκολ μόνο σε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Την Παρασκευή η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Μπρέσια, ενώ είχε προηγηθεί το 3-2 επί της Ουντινέζε. Τα νικητήρια τέρματα σε αμφότερες περιπτώσεις τα πέτυχε ο Ρέμπιτς. Στη Serie A κατατάσσεται 6η με 31 πόντους, στο -8 από την 4αδα.

Η Τορίνο ακόμη μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα της! Το Σάββατο ταπεινώθηκε εντός έδρας από την Αταλάντα με το τελικό 0-7 να τα λέει όλα. Έχανε 0-3 στο ημίχρονο και 0-5 στο 54’, στο τελευταίο τέταρτο δέχθηκε και δύο αποβολές. Είχε προηγηθεί η ήττα στην έδρα της Σασουόλο και το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο με τον κόουτς Ματζάρι να βρίσκεται υπ’ ατμόν.

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Μίλαν είναι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει τη διάκριση στο θεσμό. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.85.

Υποτιμάται η Νότιγχαμ

Στις 21:45, στο Griffin Park του Λονδίνου, η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Championship.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στην 5η θέση με συγκομιδή 47 πόντων (14-5-9) και τέρματα 44-21. Εντός playoffs ανόδου, στο +2 από την 7η Σουόνσι και στο -5 από την απευθείας άνοδο. Το Σάββατο ηττήθηκε από τη Λέστερ εντός έδρας για το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ είχε προηγηθεί η στείρα ισοπαλία στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, όντας αήττητη στο πρωτάθλημα από τις 21 Δεκέμβρη. Ακολούθησαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες για την Championship. Την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε στο 1-1 εντός με τη Ρέντινγκ.

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, η στοιχηματική αξία βρίσκεται στα δεξία. Αδικείται από τις αποδόσεις η Νότιγχαμ, θα την επιλέξουμε στο Χ2, σε απόδοση 2.20.

Βαριά η φανέλα της Μπάμπεργκ

Στις 19:00, το Περιστέρι υποδέχεται την Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου στο FIBA Champions League. Στον αγώνα της Γερμανίας η Μπάμπεργκ επικράτησε 72-69.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 7-5 και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ με 73-77, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Μόρναρ (72-67).

Η Μπάμπεργκ βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 6-6 και με νίκη σήμερα “καβαλάει” το Περιστέρι. Σε καλή κατάσταση οι Γερμανοί, αφού διέλυσαν τη Ρίγα την προηγούμενη εβδομάδα με 91-53, την Κυριακή πέρασαν από την έδρα της Μπράουνσβάιγκ με 85-94.

Σε πτωτική τάση το Περιστέρι, δεν αποδίδει καλά τελευταία και η Μπάμπεργκ είναι πιο έμπειρη ομάδα. Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ +4.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις