«Την Κυριακή ενώνουμε τις φωνές μας στον ναό της υπερηφάνειας»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει δυναμικό παρών στον πρώτο, ουσιαστικά, εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο “Π. Μαγουλάς”, απεύθυνε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών “Blue Club – Θύρα 3 – Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”. Παράλληλα καλεί τους φίλους της ομάδας να παραστούν στη γιορτή της “οικογένειας” της Νίκης στο κέντρο Αργώ το βράδυ του Σαββάτου. Αναλυτικά:

“Το σπίτι του πρόσφυγα, είναι ο κάθε τόπος που τον εξορίζουν, θεωρεί πατρίδα κάθε κομμάτι γης το οποίο είναι κοντά στα ιερά του σύμβολα.
Κανείς μας δεν πτοήθηκε από τον τελευταίο μας ξεριζωμό, στους δρόμους και στα γήπεδα της Θεσσαλίας , οι καρδιές χτυπούσαν κυανόλευκα.
Το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο “Αργώ” η οικογένειά μας γιορτάζει, μία ακόμη νίκη, απέναντι στις αντίξοες συνθήκες που κάποιοι αφελείς, πίστεψαν ότι θα μας λυγίσουν, προφανώς αγνοώντας με ποιους έχουν να κάνουν…
Την Κυριακή το μεσημέρι ενώνουμε τις ψυχές και τις φωνές μας, στον ναό της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας, το θρυλικό “Παντελής Μαγουλάς”, που τόσο καιρό ,σιωπηλό, καρτερικά μας περίμενε.
Νικάρα στα δύσκολα, τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ

ΜΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ
ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΛΑΟΣ
ΜΙΑ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις