Απέκτησε Στάθη Βασιλούδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο μεσοεπιθετικός Στάθης Βασιλούδης. Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίστηκε στην Κέρκυρα και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καταγράφοντας 10 συμμετοχές με τους «Φαίακες». Ο Βασιλούδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Λεωνίδα Βόκολου, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν φέτος στην Κέρκυρα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να πιστεύει στις ποδοσφαιρικές δυνατότητες του παίκτη.
Ο Βασιλούδης πριν πάει το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Παναιτωλικό, από την αγωνιστική περίοδο 2015-16, έχοντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Βασιλούδη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, στις 23 Φεβρουαρίου 1996 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Κρήνης Θεσσαλονίκης κι έπειτα μετείχε στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης.
Ακολούθως έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, στο ρόστερ του οποίου μετείχε για τέσσερα χρόνια μετρώντας 40 συμμετοχές στην Super League και το Κύπελλο Ελλάδας. Από τον Παναιτωλικό πήγε στην Κέρκυρα όπου και έπαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις