Λ. Μπακάλης: «Δική μου η ευθύνη»

Ο Λάκης Μπακάλης ανέλαβε την ευθύνη για την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του σήμερα στον Φωκικό. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός του Ρήγα Φεραίου ανέφερε πως η εκτίμηση του για τις αλλαγές που έκανε ήταν λάθος, αφού πίστευε πως είχε ισάξιους παίκτες στην ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

Για το παιχνίδι: «Κακή εκτίμηση. Εγώ ευθύνομαι για τις επιλογές μου και για το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι έχω ισάξιους παίκτες και ότι μπορούμε να σταθούμε σαν ομάδα με όποιους παίκτες και αν έχουμε. Λέω κακή εκτίμηση, γιατί δεν είναι ο νόμος ότι η μπάλα τιμωρεί. Αν δεν είσαι σοβαρός και αυτός που πρέπει αγωνιστικά, δεν δικαιούσαι να πάρεις τίποτα. Μπορεί να χάσαμε ευκαιρίες, να κάναμε κάποιες καλές ενέργειες και να χάσαμε και πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα δεν γίνεται να κρατάς τις τύχες του παιχνιδιού στα χέρια σου και να δίνεις πιθανότητες σε μία – δύο φάσεις που κάνει ο αντίπαλος να δεχθείς το γκολ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Για τις αλλαγές: «Θεώρησα ότι υπήρχε κούραση εκείνη τη στιγμή. Πίστευα ότι όποιος παίκτης κι αν έμπαινε θα ανταποκρινόταν. Μπήκε ο Γουτούλης και ο Γκίκας που έπαιξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ ο μόνος που δεν είχε αγωνιστεί ξανά ήταν ο Θεοδώρου. Ήταν κακή εκτίμηση δική μου».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο επόμενο παιχνίδι. Μόνο στο σημερινό. Εξάλλου, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις