Πάει ΗΠΑ εν μέσω πλέι οφ η Εθνική και η Σούπερ Λιγκ γκρινιάζει

Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος στις ΗΠΑ, όπου θα δώσει δύο φιλικά στις 26 και 29 Μαρτίου, ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους αγώνες του Nations League 2020 που αρχίζουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης ζήτησε να αναβληθεί το ταξίδι, επειδή είναι μακρινό και θα γίνει εν μέσω των πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της Super League 1 Μηνάς Λυσάνδρου μετέφερε ότι ομάδες της κατηγορίας του έχουν εκφράσει παράπονα για αυτό το ταξίδι.

Από την ΕΠΟ ειπώθηκε, όμως, ότι οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι αγώνες είναι εγκεκριμένες από τη FIFA και ότι από τα φιλικά στις ΗΠΑ θα προκύψουν οικονομικά οφέλη για την ομοσπονδία.

Εκτός από τα δύο φιλικά στις ΗΠΑ (το ένα εκ των οποίων κόντρα στο Μεξικό), γνωστοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής και με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στις 28 Μαΐου επί ολλανδικού εδάφους.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Η Ε.Ε. ενέκρινε το ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στις ΗΠΑ, για δύο φιλικά παιχνίδια στις 26 και 29 Μαρτίου 2020, καθώς και τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στις 28 Μαΐου 2020 επί ολλανδικού εδάφους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις