Κίνδυνος να πάει χαμένη άλλη μια χρονιά για τον Ολυμπιακό Β.

Δύο έξοδοι, δύο ήττες για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και από τον Πανσερραϊκό, σ’ ένα παιχνίδι όπου ξεκίνησε ιδανικά γι’ αυτούς και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Όπως και στο ματς με τα Χανιά ο Ολυμπιακός ήταν διπρόσωπος. Με τη διαφορά ότι στις Σέρρες έδειξε…

…το καλό του πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και το κακό του στο δεύτερο μέρος.
Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» νωρίς το ματς, όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες, για να δούμε στην επανάληψη έναν Ολυμπιακό με σημαντικές αδυναμίες, κάνοντας παιδαριώδη λάθη στις φάσεις όπου σημειώθηκαν τα δύο γκολ του Πανσερραϊκού.
Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο, όπως έγινε στο πρώτο μέρος, με τον Πανσερραϊκό να έχει την πρωτοβουλία και να πετυχαίνει δύο τέρματα στα τελευταία 20 λεπτά.
Η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ομάδας που θέλει να λέει ότι στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.
Η ήττα στις Σέρρες φέρνει πίσω τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, με την ομάδα να είναι αναγκασμένη από το ξεκίνημα της περιόδου – όπως και πέρυσι – να κυνηγά τις ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί για την άνοδο.
Ο Ολυμπιακός δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, ούτε στα φιλικά προετοιμασίας, πολύ δε περισσότερο στα επίσημα παιχνίδια. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά στην ομάδα, εάν θέλει ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Διαφορετικά, άλλη μια χρονιά κινδυνεύει να πάει χαμένη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον βολιώτικο σύλλογο. Το παιχνίδι της Δευτέρας (19/10) με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι είναι παρά πολύ κρίσιμο για τον Ολυμπιακό. Η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς στην κυριολεξία οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο». Νέα αποτυχία αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς ήδη το κλίμα στην ομάδα, μετά το άσχημο ξεκίνημα, έχει διαταραχθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις