Ο Ηρακλής Νύκταρης θέλει να αγοράσει την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και ο Ηρακλής Νύκταρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εμπλακεί στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Ήταν γνωστό ότι η νυν διοίκηση, δηλαδή ο πρόεδρος Σάκης Καλογερόπουλος, βρισκόταν σε αναζήτηση επιχειρηματία, ο οποίος δείχνει έτοιμος να μπει στην ομάδα, για να αναλάβει τα ηνία.

Μια πρώτη «κρούση» έχει γίνει στον Ηρακλή Νύκταρη, παρότι ο Σάκης Καλογερόπουλος πριν από καιρό αρνήθηκε ότι μιλάει με επενδυτή.

Ο άλλοτε επικεφαλής του Α.Ο. Χανίων, με πέρασμα από ΟΦΗ, Άρη και Ηρόδοτο, βλέπει πρόσφορο έδαφος στην Πάτρα, ώστε να μπει στην ιστορική ομάδα.

Το αν θα προχωρήσει, είναι κάτι διαφορετικό και θα δείξουν οι επόμενες ώρες, ίσως και ημέρες.

Φημολογείται, μάλιστα ότι ο ισχυρός παράγοντας θα παρακολουθήσει το ματς της προσεχής Παρασκευής με τον Απόλλων Λάρισας…

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Αργύρης Λίβας. Ο Έγκριτος δικηγόρος με δήλωσή του στον sportfmpatras τόνισε:

«Ο Ηρακλής Νύκταρης θέλει να πάρει την Παναχαϊκή. Υπάρχει ενδιαφέρον και αύριο – μεθαύριο θα υπάρξει νέα συνάντηση στην οποία θα είμαι παρών και αμέσως θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

Θέλει να πάρει τις μετοχές του κ. Καλογερόπουλου. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και τις επόμενες δυο μέρες θα έχουμε εξελίξεις».