Έτοιμη για μια θέση στα προημιτελικά η ΑΕΚ

Να αποφύγει τις κακοτοπιές και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου ήδη την περιμένει ο Παναιτωλικός θέλει η ΑΕΚ, η οποία απόψε (19:30, COSMOTE Sports 1) υποδέχεται τον Αστέρα στη ρεβάνς του 1-1 της Τρίπολης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους παίκτες του πως η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί παρά το θετικό αποτέλεσμα στην αρκαδική πόλη. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να «καθαρίσουν», ει δυνατόν και γρήγορα, για να εξοικονομήσουν δυνάμεις για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι.

Αρκετά προβλήματα έχουν σε ένα ακόμη ματς οι «κιτρινόμαυροι». Ο Τσιγκρίνσκι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο 100%, ο Οικονόμου ταξίδεψε στην Ιταλία για να του κατασκευάσουν ειδική προστατευτική μάσκα μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην μύτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κλωναρίδης έχει ενοχλήσεις και ο Σιμόες είναι τιμωρημένος. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μπάρκα για να παίξει βασικός ο Τσιντώτας, ενώ θα φρεσκάρει και τα άκρα της άμυνας με Παουλίνιο και Χουλτ να αντικαθιστούν Μπακάκη και Λόπες αντίστοιχα. Στο κέντρο Κρίστισιτς και Σιμάνσκι είναι οι δύο προφανείς επιλογές λόγω και των απουσιών (Σιμόες, Γαλανόπουλος), ενώ στον πάγκο θα είναι ο Σιμάο που από τη στιγμή που δεν αποχώρησε θα είναι στα πλάνα, έστω και ως τέταρτη επιλογή. Στην εμπροσθοφυλακή Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα είναι σίγουροι, ενώ ο Αλμπάνης διεκδικεί τη θέση του Βέρντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις