Έφυγαν εννέα παίκτες, ήρθαν πέντε στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν- εκτός απρόοπτου- με τη λύση της συνεργασίας των Στέλιου Πόζογλου, Χρήστου Ντούνη και Χρήστου Καρακώστα. Ο αριθμός των παικτών που αποχώρησαν από την ομάδα μέσα στον Ιανουάριο φτάνει τους εννέα. Συγκεκριμένα, παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν οι Ντούγκλας Τζέφερσον, Γιάννης Πριόνας, Νίκος Μπαρούτας, Παύλος Λάσκαρης, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, Θανάσης Δεινόπαπας, Στέλιος Πόζογλου, Μάρκος Ντούνης και Χρήστος Καρακώστας.
Στον αντίποδα, η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Ως γνωστόν, στους «ερυθρόλευκους» αγωνίζονται από τις αρχές Ιανουαρίου οι Παύλος Μητρόπουλος, Λόρι Κέρη, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Χουλιάν Ναβαλόν, ενώ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ο νεαρός Κωνσταντίνος Φουτσίνι. Προχθές βράδυ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Στάθη Βασιλούδη, ο οποίος έχει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ με τον Παναιτωλικό και της Σούπερ Λιγκ 2 με την Κέρκυρα και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεωνίδα Βόκολου.
Ο Βασιλούδης είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις και το δελτίο του θα εκδοθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας από την ΕΠΟ, προκειμένου η ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας στη Κρήτη.
Παραμένει άγνωστο, αν ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις