Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας

Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή των μελών του, έγινε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Park η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Μαγνησίας με ημερίδα προπονητικής, κοπή πίτας και βραβεύσεις.

Στην ημερίδα – σεμινάριο που διήρκεσε τρεις ώρες μίλησαν οι Στάικος Βεργέτης, Κωνσταντίνος Μπράτσος και Λευτέρης Καλογήρου παραβρέθηκε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Λεωνίδας Βόκολος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΘ κ. Λαμπρογιώργος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των προπονητών Γ. Καλιακούδας που ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του μέλους του Συνδέσμου Βαγγέλη Βουρούκου το 2019 Στη συνέχεια ο Στάικος Βεργέτης (UEFA PRO) τωρινός προπονητής της Νίκης με 103 αγώνες Α΄ Εθνικής και 18 ευρωπαϊκούς με τον Αστέρα Τρίπολης ανέλυσε το θέμα: Προβλήματα στον αγώνα-επίλυση στην προπόνηση.

Ακολούθησε η βράβευση των προπονητών του Συνδέσμου που διακρίθηκαν με την ομάδα τους το 2019 κα βραβεύτηκαν ο Θανάσης Χρυσοχού για την άνοδο του Τοξότη και ο Παρασκευαιδης Γεώργιος [παρέλαβε ο Νίκος Σκουφογιάννης ως βοηθός ]για την άνοδο του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης , ενώ βραβεύτηκαν επίσης ο κ.Βασίλης Ζηνέλης για τα 40 χρόνια δημοσιογραφίας και προσφοράς στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και ο Ρήγας Αναγνώστου για τον ιστότοπο toxotisvolou και την άρτια και στατιστική ενημέρωση για τα τοπικά πρωταθλήματα Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μπράτσος (UEFA A) που έχει περάσει από τους πάγκους Ολυμπιακού και Νίκης ανέπτυξε με λεπτομέρειες και παραδείγματα το θέμα: «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ» απαραίτητο εργαλείο του συγχρόνου προπονητή ποδοσφαίρου, ενώ ο Λευτέρης Καλογήρου (UEFA A) με θητεία σε αρκετές ομάδες του Νομού και που τελευταία εργάστηκε σε Ακαδημίες στην Κίνα ανέλυσε το θέμα: Τα βασικά παιχνίδια rondos ως εργαλεία αξιολόγησης στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Μαγνησίας τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Κ. Μπράτσος και Χρ. Αναγνώστου  που κέρδισαν απο 50 ευρώ μετρητά και απο 50 ευρώ βιβλία προπονητικά !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις