Αθωώθηκε ο Καραπαπάς για το ματς με τον Βόλο

Αθωώθηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Βόλο, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και άσκησε έφεση η οποία εκδικάστηκε χθες (Τετάρτη 29/1).

Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν απαλλακτική, σημειώνοντας ότι «δεν τέλεσε στην αποδιδόμενη σ’αυτόν πειθαρχική παράβαση»

Παράλληλα, μειώθηκε το πρόστιμο του Ολυμπιακού από 6.000 σε 2.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμ. 12/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΟΣ. Διακρατεί και δικάζει τις υποθέσεις. Αποφαίνεται ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος-εκκαλών (Κ. Καραπαπάς) δεν τέλεσε στην αποδιδόμενη σ’αυτόν πειθαρχική παράβαση (1, 2 περ.ε, 5 επ., 10 παρ.1 περ .β΄ σε συνδυασμό με το 11 παρ.1, 2, και 3, 12 παρ.1 περ. α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Δέχεται ότι η πρώτη εγκαλούμενη-εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’αυτήν πειθαρχική παράβαση (των αρθρων 1, 5 επ., 14 παρ.1,2,3, και 4 περ.β΄, 15 παρ.1 εδ. α περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ως άνω πειθαρχική παράβαση τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-Ολυμπιακός στις 22/12/2019).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις