Ο Σούλης Παπαδόπουλος στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. O 48χρονος τεχνικός, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη χρονιά τον πάγκο της Λαμίας και αποχώρησε μετά τη ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Λάρισα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και οι δύο πλευρές ήρθαν…

…σε συμφωνία.
Θυμίζουμε, πως αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Σούλης Παπαδόπουλος θα εργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» την περίοδο 2007-08 στην Β’ Εθνική επί διοίκησης Θεόφιλου Βασιλειάδη, εργάστηκε στη συνέχεια στο βολιώτικο συγκρότημα τη χρονιά 2012-13, με πρόεδρο στον Ολυμπιακό τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και είχε αποχωρήσει μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών (20/1/2013), για να τον διαδεχθεί τότε στην τεχνική ηγεσία ο Σάββας Παντελίδης.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τη Football League και έρχεται στον Ολυμπιακό με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει από το άσχημο ξεκίνημα και τις δύο ήττες που έχει υποστεί σε τρεις αγώνες.
Θα βρίσκεται σήμερα το μεσημέρι στην προπόνηση της ομάδας και την Δευτέρα θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την έναρξη συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο.Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει απο τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κούκιο αύριο Παρασκευή στη 13:30 στην αίθουσα τύπου του Ε.Α.Κ. Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις