Στον “κάπτεν” αφιερωμένη η Κυριακή του αγώνα με το Αιγάλεω (εισιτήρια)

Η Νίκη υποδέχεται το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, της Football League και για την κυανόλευκη οικογένεια αυτός ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω του αδόκητου χαμού ενός μέλους της, του Βαγγέλη Κωστή. “giatoncaptain” αναφέρει χαρακτηριστικά η εικόνα για τα εισιτήρια του αγώνα, δίνοντας το στίγμα για την πρόθεση της διοίκησης να τιμήσει τον θανόντα οπαδό της ομάδας.

Αναλυτικά τα εισιτήρια και ο τρόπος εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι!