Φαρουράκης: Απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα με Αίαντα

Τον Αίαντα αντιμετωπίζει σήμερα ο Σαρακηνός στο στάδιο του Αλμυρού, στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής. Όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό ο Σαρακηνός θα διεκδικήσει τη νίκη. Ωστόσο, πρόκειται για αγώνα ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. Αυτό υποστήριξε από την πλευρά του ο προπονητής των πρωτοπόρων Γιάννης Φασουράκης: «Για μας δεν αλλάζει κάτι. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον Αίαντα όπως όλα τα άλλα, δηλαδή με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, αλλά και με στόχο τη νίκη. Είχα πει και παλαιότερα ότι περισσότερο φοβάμαι τα ματς με τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες και δυστυχώς δικαιώθηκα, αφού χάσαμε βαθμούς σε αγώνες που κανείς δεν περίμενε.
Στον σημερινό αγώνα πιστεύω ότι «παίζουν» όλα τα σημεία. Εξάλλου και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Όχι μόνο φέτος, αλλά και από την περσινή σεζόν. Έχει παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί και έναν προπονητή που δουλεύει σωστά και έχει επιδείξει αξιόλογο έργο. Νομίζω πως οι φίλοι του ποδοσφαίρου που θα έλθουν στο στάδιο του Αλμυρού θα φύγουν ευχαριστημένοι από το θέαμα».
Οι προερχόμενοι από τραυματισμό Καλαμάτας, Τσιουρής είναι αμφίβολοι να αγωνιστούν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον νεοαποκτηθέντα Τσεκούρα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις. «Νοκ άουτ» είναι και ο Κώστας Δημόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στον Σαρακηνό μετά από θητεία στην Κ19 της ΑΕΛ και στον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίο δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Πλέον βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Στον αντίποδα, ο κ. Φασουράκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Κοντογιάννη (που μαζί με τον Τσεκούρα ήρθε από την Ακρόπολη), αλλά και του δεξιού οπισθοφύλακα Γιώργου Μαστακούλη, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αγία Παρασκευή.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις