Ντέρμπι Καβάλα-Τρίκαλα σήμερα στη Football League

Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι Καβάλα-Τρίκαλα, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», με την Καβάλα να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά την εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Βέροιας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δίνει «μάχη» για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 και το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για την Καβάλα. Από την πλευρά τους τα Τρίκαλα έχουν εδραιωθεί στην πρώτη θέση, είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και θέλουν σήμερα θα μείνουν «όρθια» σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Ο δεύτερος της κατάταξης Ιωνικός αγωνίζεται στη Ρόδο με τον Ιάλυσο, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι «μάχονται» για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα και επιδιώκουν την άνοδο.
Σήμερα, επίσης, θα παίξουν Τρίγλια-Θεσπρωτός στο ντέρμπι των ουραγών. Από τα αυριανά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ασπρόπυργου με τη Βέροια, η Νίκη υποδέχεται το Αιγάλεω, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με την Ιεράπετρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ:
Σάββατο 1/2
14:30 Ιάλυσος-Ιωνικός
15:00 Καβάλα-Τρίκαλα
15:00 Τρίγλια-Θεσπρωτός
Κυριακή 2/2
13:45 Καλαμάτα-Διαγόρας
15:00 Νίκη-Αιγάλεω
15:00 Ασπρόπυργος-Βέροια
15:00 ΟΦ Ιεράπετρας-Ολυμπιακός Β.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις