Νικιώτικη βραδιά από τους Βετεράνους του Συλλόγου

Ο κόσμος της Νίκης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βεταράνων Ποδοσφαιριστών του Συλλόγου. Οι Βετεράνοι της Νίκης τίμησαν την ομάδα που την αγωνιστική περιόδο 1987-88 κατέκτησαν το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το δελτίο Τύπου:

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ο Νικιώτικος κόσμος τίμησε με την παρουσία του, και βράβευσε την ομάδα του 1987-1988 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β΄Εθνική.

Το Δ.Σ. με εκπρόσωπο τον Ζ. Λαγό, οι προπονητές Μ. Κατσαβάκης, Γ. Καραηλιού και οι ποδοσφαιριστές είχαν την τιμητική τους. Από τους επίσημους καλεσμένους ήταν όλοι παρόντες, με πρώτη την αντιπεριφερειάρχη Κολυνδρίνη Δωρ. Ο βουλευτής Μεϊκόπουλος Αλεξ. γνωστός για τα φίλαθλα Νικιώτικα συναισθήματα δεν θα μπορούσε να λείψει. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μπασδάνης Αρ., ο πρώην Δήμαρχος-Νομάρχης -Βουλευτής Σκοτεινιώτης Π., ο πρόεδρος του ερασιτέχνη της Νίκης Φάτσης Στ., ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Βενέτης Β., ο προπονητής Βεργέτης Στ. και ο πρόεδρος του ομίλου φιλάθλων Νίκης ήταν όλοι εκεί.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους,οι οποίοι μετέτρεψαν την χθεσινή χοροεσπερίδα,σε μια λαμπρή Νικιώτικη βραδιά. Εκτός των βραβεύσεων, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από την λαχειοφόρο θα ενισχύσει οικονομικά το ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΕΛΟΥΔΕΣ.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την βράβευση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις