“Σκόνταψε” ο Ιωνικός στη Ρόδο, 2-2 με τον Ιάλυσο

Για την 18η αγωνιστική της Football League, ο Ιάλυσος αναδείχτηκε ισόπαλος σε 2-2 με τον Ιωνικό.

Η ομάδα της Νίκαιας μπήκε μπροστά στο σκορ στο 31’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Κρητικό 0-1, πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κουϊρουκίδης, μετά από μπαλιά του Φουρλάνου και τον Ανδρούτσο να ανατρέπει τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη.

Ο Ιάλυσος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρεκλείτη στο 45+1’, μετά από ανατροπή του Φουρλάνου στον Μαστραντωνάκη. Στο 49’ ο Μαστραντωνάκης έκανε το σουτ, με τον Κουρεπίνη να μπλοκάρει την μπάλα.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε δοκάρι με τον Μάναλη στο 68’, μετά από κόρνερ του Στεργίδη, ο πρώτος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ανδρούτσου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μουστάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ο Ιωνικός έκανε το 1-2 στο 78’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Κρητικού. Ο Μακρυδημήτρης είχε ανατρέψει τον Μάναλη εντός περιοχής, με τον αμυντικό του Ιάλυσου να βλέπει και την κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα της Ρόδου, αν και με 10 παίκτες, έφτασε στην ισοφάριση σε 2-2 με τον Κονέ στο 80’. Ο Ιβοριανός φορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιωάννου και με σουτ νίκησε τον Κουρεπίνη για το 2-2. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και παράμεινε το τελικό 2-2, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Σκόρερ: Σ. Κρητικός (31’ πεν., 78’ πεν.), Ρεκλείτης (45+1’ πεν.), Κονέ (80′)

Συνθέσεις:

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Γιώργου, Πριόνας, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Ρεκλείτης, Κούντικ (67’ Τασιούλης), Μπάρδης, Κονέ (83’ λ.τρ. Πάτας), Μαστραντωνάκης (71’ Κουγιός), Χειρίτραντας

Ιωνικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Στεργίδης (75’ Σμυρλής), Κρητικός Ν. (87′ Πογοσιάν), Κρητικός Σ., Βουκμίροβιτς (46’ Μάναλης), Κουϊρουκίδης

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις