Έμειναν στο “μηδέν” Καβάλα και Τρίκαλα

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Football League ομάδα των Τρικάλων “σκόνταψε” στην Καβάλα απ’ όπου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς που είχε ρυθμό ιδιαίτερα το πρώτο μέρος αλλά δεν είχε γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις είχε ρυθμό αλλά του έλειπε το γκολ. Σουτ του Λώττα στο 7′ η μπάλα άουτ. Νέο σουτ του Κέρθι αλλά μπλόκαρε ο Γιακουμής στο 12′. Στο 14′ ο Σανδραβέλης έκανε την σέντρα αλλά ο Σταματής για ελάχιστα εκατοστά δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα και να την στείλει στο τέρμα. Στο 25′ ο Λώττας δοκίμασε ξανά το πόδι του μακρά από την περιοχή, ο Δίμηζας απέκρουσε ασθενώς με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του σε κόρνερ. Ο ρυθμός έπεσε μετά το 30′ και οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να προστατέψουν το μηδέν στην άμυνα. Παιχνίδι σκοπιμότητας σε χαμηλό τέμπο. Ελάχιστες τελικές όπως το σουτ του Μαρκοπουλου στο 53′. Δερμιτζάκης και Αμανατίδης προσπάθησαν από τους πάγκους να αλλάξουν την εικόνα του ματς αλλά δεν τα κατάφεραν και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι (70′ Καθάριος), Θωμαΐδης, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (81′ Οκάν), Σκαθαρούδης (58′ Ορφανίδης).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τσίπρας, Σταματής (82′ Γιαννίτσης), Λώττας (76′ Άλεξιτς), Πελάεθ (63′ Πέλκας), Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παπαγεωργίου

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις