Θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον Πιερικό ο Διαγόρας (pregame)

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει ο Διαγόρας, καθώς καλείται στις 3 μ.μ. να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Πιερικό, τον οποίο αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Στεφανοβικείου. Εκτός από τον ισχυρό αντίπαλο η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχει να αντιμετωπίσει και τα αγωνιστικά προβλήματα. Λόγω τραυματισμού δεν θα παίξουν οι Καλύβας, Γιαουπλάρι, Κουβελάς, ενώ ίσως μείνει εκτός και ο Σπαθής. Παραμένει απών ο Καραμανλής, ενώ προέκυψε θέμα και με τη συμμετοχή του Λάιου που αδυνατεί να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του. Ο Κυριάκος εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Δίντσης, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Ζενούνης, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Μπλέντι, Αλαμάνης, Τανός, Ζιάκας, Αναστασίου.
Στον αγώνα θα «σφυρίξει» ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Πέλλας, έχοντας βοηθούς τους Νίκο Δεμερτζή και Γιώργο Ταγκαλίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις