Φαβορί για το “τρίποντο” με Ποταμιά ο Γ.Σ. Αλμυρού

Στο Καρπενήσι αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Γ.Σ. Αλμυρού αντιμετωπίζοντας την ουραγού του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ποταμιά. Οι «κυανόλευκοι» είναι το φαβορί και θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να «ανασάνουν» βαθμολογικά.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τερματοφύλακας Λέτσο, που είναι τιμωρημένος και ο νεοαποκτηθείς Χαλάτσης διότι δεν είναι έτοιμο το δελτίο του. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό Ηλιόπουλου.
Στη διάθεση του Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Στογιαννίδης, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Καναβός, Ζαφειρίδης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Το ματς θα διευθύνει ο Γιώργος Σκούρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Παπαλίτσας και Αποστόλης Καλογριανίτης της ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Στυλιάρας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις