Καβακάς: Με γεμάτο γήπεδο για τη νίκη με Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας, Τίμος Καβακάς, αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός ότι προσπαθεί να βελτιώσει το επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΙ έχουν ως εξής: «Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι όλα, για όλες τις ομάδες. Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, οπότε καταλαβαίνετε ότι η δυσκολία είναι ακόμη μεγαλύτερη για εμάς. Καινούργιος προπονητής, νέα πράγματα, νέα ψυχολογία για μία νέα ομάδα, ίσως να έχει και νέα ορμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, για να δώσουμε τη “μάχη” μας».

Για τη δυνατή άμυνα, την “αδύναμη” επίθεση και τα νέα αποκτήματα: «Η προσπάθεια και η δημιουργία ευκαιριών είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς. Το πραγματοποιούμε σε κάθε παιχνίδι. Τα νέα παιδιά που ήρθαν πιστεύω ότι θα μας δώσουν μία νέα ώθηση όσον αφορά το σκοράρισμα για την ομάδα μας. Είναι σημαντικός παράγοντας σε αυτή την κατηγορία το ότι δε δέχεσαι γκολ. Σε έξι παιχνίδια έχουμε βελτιώσει τη θέση μας όσον αφορά το παθητικό κομμάτι, ασφαλώς και πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό. Είμαστε όμως σε καλό δρόμο και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο πρώτος μας στόχος είναι η γρήγορη σωτηρία. Αυτός είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας. Η ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμη μαθηματικά. Όταν σωθεί θα δούμε πόσα παιχνίδια μένουν, σε ποια θέση θα είμαστε για να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλά παιχνίδια και κάθε παιχνίδι που περνάει αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα μας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Κοιτάζουμε σε αυτή τη θέση που είμαστε τη δεδομένη στιγμή και με ένα παιχνίδι λιγότερο τι θα κάνουμε εμείς πιο πολύ και όχι οι αντίπαλοι».

Για τον κόσμο: «Την Κυριακή θα γεμίσει το γήπεδο. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τον κόσμο να έρθει όπως ερχόταν, αλλά ούτε εμάς. Την Κυριακή όλα συντελούν στο ότι ο κόσμος θα είναι στο γήπεδο και να ζήσουμε αυτό τον παλμό του κόσμου. Τον καλούμε να έρθει γιατί μας βοηθάει πραγματικά για να πετύχουμε μία νίκη».

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ, Χρήστος Χρυσοφάκης, δήλωσε τα εξής: «Παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, που προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά και με τη βοήθεια και τις συμβουλές του προπονητή μας πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειαζόμαστε τον κόσμο που είναι ο 12ος παίκτης, για να πάρουμε όσο πιο εύκολα γίνεται τους τρεις βαθμούς».

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις