“Βλέπει” άνοδο με ΝΙΚΗ κόντρα στο Αιγάλεω (pregame)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, είναι για τη Νίκη Βόλου το σημερινό κόντρα  το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι κυανόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων και να πατήσουν ή να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τη δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε ενδεχόμενη νίκη η βολιώτικη ομάδα προσπερνά την Καβάλα, πιάνει στους 31 βαθμούς τον Ιωνικό ενώ η Βέροια που βρίσκεται μ’ έναν βαθμό διαφορά παραπάνω στη βαθμολογία, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο.

Για την Νικιώτικη οικογένεια ο αγώνας έχει, για ακόμη έναν σημαντικό λόγο, ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς άπαντες θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του Βαγγέλη Κωστή αφιερώνοντάς του τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Στάικος Βεργέτης καλείται να διαχειριστεί τρεις απουσίες ποδοσφαιριστών. Ο Λούκας Γκαρσία βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τη θλάση που «κληρονόμησε» στην Καλαμάτα, ενώ οι Ντομίνγκεθ και Μπιτσάκος θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των καρτών που συμπλήρωσαν.

Οι διαιτητές

O Παναγιώτης Καδδάς από την Πάτρα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Νίκης Βόλου με το Αιγάλεω, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Βοηθοί του θα είναι οι Στεφούλης Αθανάσιος και Μωυσιάδης Βασίλειος από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Αναλυτικά:

Διαιτητής: Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Αθανάσιος Στεφουλής (Γρεβενών), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων)

Παρατηρητής: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις