Το άστρο του Δανόπουλου οδηγεί το Βόλο

Ο Γιώργος Δανόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των δικηγόρων του Βόλου, που έχει κλέψει την παράσταση στην τελική φάση του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, καθώς με τα δικά του γκολ, αλλά και την εν γένει παρουσία του έκανε τη διαφορά και βοήθησε τα μέγιστα στην ιστορική πρόκριση της βολιώτικης ομάδας στους “8”. 

 Η ομάδα του Βόλου εχει δικαίωμα από τον Κανονισμό του Πρωταθλήματος να χρησιμοποιήσει έναν μη δικηγόρο ποδοσφαιριστή και ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Φούτρης, έπεσε διάνα με την επιλογή του Γιώργου Δανόπουλου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, με μεγάλη διαδρομή και γνωστή αξία στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Νέας Αγχιάλου, έχει κάνει αίσθηση στο Δικηγορικό Πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ματς της ομάδας του Δ.Σ. Βόλου κόντρα στον Πειραιά ήταν αυτός που υποδέχθηκε άψογα την πάσα του Γιάννη Αρβανιτόπουλου και πέτυχε το νικητήριο γκολ, νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ με ψύχραιμο πλασέ. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο γκολ, αφού ολοκλήρωσε την ανατροπή του Βόλου και τον έβαλε σε θέση οδηγού στον 4ο όμιλο.

IMG 9794 Αντιγραφή

Κόντρα στην Κατερίνη, σε αγώνα “τελικό”, ο Δανόπουλος άνοιξε το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άλλά άφησε το καλύτερο για το τέλος. Σε όλο το ματς ταλαιπώρησε με τις ενέργειές του τον προσωπικό του αντίπαλο και όταν η μπάλα ήταν βαριά και η ομάδα του Βόλου πίσω στο σκορ με 2-1, ο Γιώργος Δανόπουλος απέφυγε με ατομικό προσπάθεια τρεις αντιπάλους και πέρασε την μπάλα από την τρύπα της βελόνας, σημαδεύοντας την κλειστή γωνία του αντιπάλου κίπερ. Ο “πυροβολισμός” του ήταν εκκωφαντικός και προκάλεσε τους έξαλλους πανηγυρισμούς στον πάγκο του Βόλου.

Ο Δανόπουλος έχει “κερδίσει” τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Βόλου με το ήθος και την προσφορά του και σίγουρα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τελικής φάσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις