Να περάσει ο… επόμενος!

Ασταμάτητος, ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος πέρασε κι από το δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας, κερδίζοντας με 1-2 και με ανατροπή, τον Διγενή Νεοχωρίου. Μπορεί ο Λάκης Μπακάλης να παρέταξε μία νεανική ομάδα, λόγω των πάρα πολλών απουσιών, όμως, αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την ομάδα της Αγριάς. Επίσης, ο Αρκάδιος Δημητριάδης επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία.

Στο 35′ ο Μακρής σημείωσε το 1-0 με προβολή από κοντά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο 60′ ο Μπόρας σούταρε από μακρινή απόσταση για το 1-1, ενώ ο Βλάχος πέτυχε το 1-2 στο 80′. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 87′, με τον Μακρή. Αξίζει να αναφερθεί ότι το πέναλτι στο 87′ δεν έπρεπε να δοθεί, όπως και η κόκκινη κάρτα στον Γιάννη Κυρίτση στο ίδιο λεπτό. Επίσης, ο Γούσιος αντίκρισε δίκαια την κόκκινη κάρτα στο 80′ στη φάση του πέναλτι.

Σκόρερ: 35’ Μακρής – 60’ Μπόρας, 80’ πεν. Βλάχος.
Κόκκινες: 80’ Γούσιος – 87’ Γ. Κυρίτσης.
Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Πατέτσος, Παραφέστας (Λάρισας).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ψωμιάδης, Τσιγαρίδας, Μανώλης (70’ Δ. Τεντολούρης), Γούσιος, Μωραΐτης, Μακρής, Ε. Αλεξίου (77’ Δ. Αλεξίου), Διβανές, Α. Τεντολούρης (84’ Σταμέκος), Γκαζιάς (63’ Λαγκαδινός), Κοτογιώργος.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
: Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Γ. Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος, Ιακωβίδης, Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Λίτσος (62’ Ζαχαράκης), Μπόρας, Βλάχος (91’ Δημητριάδης), Θ. Κυρίτσης, Ιωαννίδης (93’ Νιαώτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις