Με “χατ τρικ” του Γαρυφαλλόπουλου 3-0 ο Αλμυρός την Ποταμιά

Έκανε το καθήκον του ο Γ.Σ. Αλμυρού και πέρασε με νίκη από το Καρπενήσι, επικρατώντας με 3-0 της Ποταμιάς, για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γαρυφαλλόπουλος, ο οποίος σημείωσε «χατ τρικ», οδηγώντας τον ΓΣΑ σε μια νίκη «ανάσα» στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για παραμονή στην Γ’ Εθνική.
Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Γαρυφαλλόπουλος στο 32’ με σουτ μετά από προσπάθεια του Ζαφειρίδη και απόκρουση του τερματοφύλακα Ανδρούτσου. Ο Αλμυρός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Γαρυφαλλόπουλο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο μας στο 58’ με πλασέ, ενώ ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε και στο 88’ όταν βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ύστερα από πάσα του Αγιασιώτη. Ο τελευταίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Σκούρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας)
ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος (30’ λ.τρ. Μπόνιας), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Λέρης (53’ Πλεξίδας), Κατσαρής, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος (46’ λ.τρ. Ματζιούτας), Μπουμπουρής (46’ Χρυσικός).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Στογιανίδης, Αγγελής (66’ Ηλιόπουλος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Καναβός, Ζαφειρίδης (61’ Λάμπος), Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης (77’ Καραγεωργόπουλος), Βαγενάς (90’ Νικογιάννης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις