Ευαγγελός και Αρμάγος στον Άνθιμο Γαζή

Οι Προκόπης Ευαγγελός και Δημήτρης Αρμάγος θα φοράνε για φέτος τα “μπλε” αφού τα βρήκαν σε όλα με τους διοικούντες του Άνθιμου Γαζή. Άλλοι δυο ποδοσφαιριστές, προσωπικές επιλογές του προπονητή Καραμίχαλου, θα ενισχύσουν φέτος την πηλιορείτικη ομάδα που κάνει προσπάθεια για παραμονή στην Β’ κατηγορία. Οι δυο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μαζί με τους Δανιλόπουλο, Σιαμουρδάνη, Παπαδόπουλο, Παναγιωτάκη, Οικονόμου, Πλόχα και Μπαρδόκου αποκτήθηκαν την χειμερινή περίοδο μεταγραφών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.
Ο Προκόπης Ευαγγελός είναι 25 χρονών, είναι ένας δυναμικός επιθετικός που διακρίνεται για την έφεση στο σκοράρισμα ενώ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου (Β’ ΠΑΕ), Δάφνη, Αγία Άννα και Άλλη Μεριά.
Ο Δημήτρης Αρμάγος είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι φοιτητής στον Βόλο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αγχίαλο ενώ προέρχεται από την Κ-19 της Λαμίας.
Έτσι οι χειμερινές μεταγραφές έφτασαν τις εννιά κάτι που αποδεικνύει ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν τα παρατάει και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις