Σπουδαία εμφάνιση για Κ19 του Βόλου στη νίκη επί της Λαμίας

Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα Κ19 του Βόλου που από την αρχή του αγώνα με τη Λαμία έδειξαν τις διαθέσεις τους, αλλά και την συνεχώς βελτιωμένη απόδοση τους τα τελευταία παιχνίδια, επικρατώντας με 2-0 στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.
Οι γηπεδούχοι του Στέφανου Ξηροφώτου πίεσαν από την αρχή την ομάδα της Λαμίας, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 21’ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, του Θεοδωρίδη. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Βολιώτες να έχουν την κατοχή, να πιέζουν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, μέχρι το 67ο λεπτό, όταν ο Μπάλλας που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας την νίκη για την Βολιώτικη ομάδα. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βόλου ανέβηκε στην 11η θέση, με 15 βαθμού,  ενώ με τέτοιες εμφανίσεις οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βόλου αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.
ΒΟΛΟΣ (Ξηρόφωτος): Κραβαρίτης, Μπόλης, Δεληγιαννίδης, Λογαράς, Χαλκίδης, Κανελλάκης, Μόλλα(80’ Αγερώτης), Πανταζέλος, Μπάλλας(75’ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρίδης(80’ Οικονομίκος), Κυζερίδης.
ΛΑΜΙΑ (Παπανικολάου): Σώμογλου, Φετεινίδης, Κουδούνας, Μητσόπουλος, Δεληγιάννης, Πατσάνι, Σπαθούλας, Καρακώστας, Τσώκος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις