Στοίχημα: “Παιχνίδι” με τα γκολ

Δύο επιλογές ξεχωρίζουν σε στοιχηματικό επίπεδο από το πρόγραμμα της Δευτέρας (03/02). Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και από εκείνο της Β’ Ιταλίας. Σε αμφότερα θα ασχοληθούμε με τις αγορές των γκολ και όχι με τελικό νικητή, καθώς εκεί θεωρούμε ότι “κρύβεται” η αξία σήμερα.

Under στην Τουρκία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα με Τουρκία και τον αγώνα Ντενίζλισπορ – Γκιοζτέπε. Σε αγωνιστική πτώση οι γηπεδούχοι, έχουν δώσει δύο παιχνίδια μέσα στο 2020 για το πρωτάθλημα, ηττήθηκαν και στα δύο, από Γαλατασαράι και Αντάλιασπορ. Έχουν συμπληρώσει τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη, η απόστασή τους από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στους έξι βαθμούς.

Η Γκιοζτέπε τρέχει ένα μικρό νικηφόρο σερί δύο αγώνων, στο τελευταίο της παιχνίδι έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Μπεσίκτας εντός έδρας με 2-1. Με 29 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές, φιγουράρει στην 8η θέση, μακριά τόσο από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όσο και από εκείνες που στέλνουν στη χαμηλότερη κατηγορία.

Η Ντενίζλισπορ χρειάζεται περισσότερο το σημερινό ματς, πιστεύουμε ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στα αμυντικά της καθήκοντα για να διαφυλάξει το μηδέν και περιμένουμε ένα αρκετά συντηρητικό παιχνίδι. Βρίσκουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.93 και θα το προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Σκοράρουν στην Πεσκάρα

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το πρόγραμμα της Δευτέρας προκύπτει από το πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Πεσκάρα – Κοζέντσα. Σπουδαίο διπλό επί της 2ης της βαθμολογίας, Πορντενόνε, πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Πεσκάρα, σε περίπτωση που τα καταφέρει και σήμερα, θα αυξήσει στους πέντε πόντους τη διαφορά της από τις θέσεις των πλέι άουτ. Η Κοζέντσα μετρά τρεις σερί ήττες, βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μακριά από το γήπεδό της σκοράρει με σχετική άνεση, αδυνατεί, όμως, να προστατεύσει την άμυνά της.

Η Πεσκάρα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην σπουδαία νίκη που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Πορντενόνε. Σκοράρει σχεδόν πάντα στο γήπεδό της, την ώρα που τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για την Κοζέντσα, η οποία οφείλει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν. Περιμένουμε μία ανοιχτή μάχη με γκολ, θεωρούμε ότι μπορούν να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά στην αριστερή στήλη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις