Γράφας: Αδικαιολόγητη ενέργεια, αλλά…

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Θωμάς Γράφας την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στη Νεάπολη, κόντρα στη Νίκη Βόλου, την οποία πέτυχε στο καλύτερο “φεγγάρι” της όπως χαρακτηριστικά επισήμανε. Ο τεχνικός του Αιγάλεω τόνισε πως δεν δικαιολογεί τον άνθρωπο που πέταξε έναν πάγκο προς τους φιλάθλους της Νίκης όμως, συμπλήρωσε, πως τόσο ο ίδιος όσο και αυτός δέχθηκαν αντικείμενα απ’ όσους ήταν πίσω από τον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Γράφα όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως η Νίκη Βόλου που θεωρώ πως την βρήκαμε στο καλύτερο “φεγγάρι” της. Αντιθέτως, εμείς μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, έπρεπε να φύγουμε από ‘δω με βαθμό ή βαθμούς, για να κοιτάζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, κάτι που δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και δικαίως είναι εκεί γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Νομίζω, πως όπως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και αναλύσαμε τον αντίπαλο ήμασταν αρκετά διαβασμένοι, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι αυτό φαίνεται στο ότι ενώ αντιμετωπίζεις μία ομάδα που παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι σκοράρει εύκολα και δημιουργεί τελικές ευκαιρίες, βλέποντας σφαιρικά το ματς, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο μ’ εμάς. Αν εξαιρέσουμε τη φάση του γκολ, δεν απειληθήκαμε σε κάποια άλλη φάση ιδιαίτερα.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωση στο πλάνο. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και ψυχολογία για να βλέπεις το μέλλον καλύτερα, μετρώντας τις δυνάμεις σου απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί».

Ο κ. Γράφας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ένας άνθρωπος που βρισκόταν στον πάγκο του Αιγάλεω πέταξε έναν πάγκο προς τους φίλους της Νίκης: «Είναι μία σωστή επισήμανση αλλά τη βλέπετε μονόπλευρα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή, εγώ δέχομαι μπουκάλια νερό, δέχομαι πέτρες πίσω από τον πάγκο, με ξύλα χτυπούσαν τον πάγκο από πίσω. Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στον πάγκο, αν τον δείτε, έχει αίματα πίσω στο κεφάλι του και είναι μία αντίδραση που δεν τη δικαιολογώ, δεν έπρεπε να πάει σε αντιπαράθεση με τον φίλαθλο. Δεν τη δικαιολογώ, επαναλαμβάνω, αλλά ελάτε στη θέση αυτού του ανθρώπου»

Τέλος όσον αφορά το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής δεν θέλησε να το σχολιάσει, τόνισε όμως, πως αν δεν ήταν θα βγει και θα το πει δημοσίως.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις