Λάμπρου: «Μεγάλη τιμή και ευθυνη»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να στηρίξει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη απήυθυνε ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βασίλης Λάμπρου. “Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να λείπει κανείς” αναφέρει χαρακτηριστικά η πρώτη ανακοίνωση του κ. Λάμπρου αναφερόμενος σε όλους τους απανταχού Νικιώτες:

“Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της Προεδρίας του Συλλόγου μας.

Είναι ιστορική η συγκυρία, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης αναγεννάται από τις στάχτες της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων ημών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουμε χρήμα και κόπο βάλαμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της νέας μεγάλης Νίκης. Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η Ιδέα Νίκη Βόλου εδώ και 91 χρόνια υπάρχει χάρη στην αγάπη του κόσμου της.

Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, καθώς είμαστε το πρώτο Ερασιτεχνικό Σωματείο από άποψη ερασιτεχνών αθλητών και με πολλές επιτυχίες πανελληνίως σε αρκετά αθλήματα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό που δεν είναι άλλο από την συνεχή παρουσία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, την ανάδειξη νέων αθλητών και τις επιτυχίες.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924″