Νίκη Βόλου: Δυστυχώς κρίθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου…

Τα όσα συνέβησαν στα Τρίκαλα στον αγώνα με τον Αίολο και υποχρέωσαν σε ήττα τους κυανόλευκους καταγράφει σε ανακοίνωσή της το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου: 

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Αίολο Τρικάλων σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας μας για την κατάθεση ψυχής που επέδειξαν και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από τους -19 πόντους και να προηγούνται μέχρι τις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου.

Συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης οι οποίοι προσπάθησαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για 35 λεπτά, μέχρι και την διακοπή του αγώνα.

Επειδή υπηρετούμε για χρόνια το άθλημα, μπορούμε να διακρίνουμε πότε μια διαιτησία είναι πονηρή ή κατευθυνόμενη και πότε επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τραμπουκισμούς, ψυχολογική βία και απειλή της σωματικής ακεραιότητας των διαιτητών.

Στο 35ο λεπτό και με το μομέντουμ υπέρ της Νίκης Βόλου, το παιχνίδι διεκόπη για περισσότερα από 15 λεπτά και από εκεί και πέρα όλα τα σφυρίγματα ήταν καταφανέστατα εναντίον της ομάδας μας.

Οι αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο τεράστιος σύλλογος της Νίκης Βόλου αλλά και το μπάσκετ που θέλουμε σαν Δ.Ε. να υπηρετούμε, δεν μας αφήνουν να μείνουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά μέχρι τον τελικό στόχο, που είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 48-32, 63-66, 80-76

Αίολος Τρικάλων (Φόρος): Ρούζιος 15 (3), Πανάρας (17 (3), Αργύρης 6, Σπηλιόπουλος 17 (1), Χατζής 4, Σούλκο, Τσιούλκας, Κατσαδούρος 4, Κολότσιος 6 (1), Τσότσος 11.

Νίκη Βόλου (Koσμάτος): Καραγεώργος 12 (2), Βερτζάγιας 4, Σαριμπαλίδης 9 (2), Σιμάκης 2, Κουτίνας 20, Παρασκευάς 7, Τσώλης 10 (2), Τάσσος 10 (1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις