Μόνο Καλαμάτα βλέπουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2 και την οποία κατέχει ο Ιωνικός. Απομένουν οκτώ παιχνίδια από τα οποία τα πέντε είναι εντός έδρας και ο Ολυμπιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, εξακολουθούν να τονίζουν πως η ομάδα θα παλέψει με πάθος όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνει ταμείο. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να τερματίσει ο Ολυμπιακός όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.
Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και υποδέχεται την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού και προχθές νίκησε με 1-0 τον Διαγόρα, επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από τις 19/10 στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό εντός έδρας.
Το παιχνίδι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς η Καλαμάτα θα έρθει στο Βόλο να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, με ανανεωμένο ρόστερ και με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της.
Στον Ολυμπιακό τραυματίες είναι οι Παύλος Μητρόπουλος και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ενώ ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα, λόγω στομαχικών διαταραχών, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις