Xωρίς Πρίντεζη, αλλά με πάθος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει άνευ Πρίντεζη τη Ζαλγκίρις, αλλά είναι αποφασισμένος να «αλώσει» το Κάουνας και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός θα μπει απόψε (20:00, NS2) «λαβωμένος» και με… μισή ομάδα στη «Zalgirio Arena». Ε, δεν είναι και λίγο να σου λείπει ο «υπαρχηγός» σου και να έχεις πάει στη Λιθουανία με… 10,5 παίκτες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έμεινε στα πιτς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που έχει στα πλευρά. Ο Χαραλαμπόπουλος έκανε επέμβαση και χάνει την σεζόν. Ετσι η ομάδα πήγε στο Κάουνας με 10 παίκτες και 11ο τον νεαρό Νικολαΐδη από τον Ολυμπιακό Β’. Και δεν είναι μόνο το πρόβλημα της… λειψανδρίας.

Η Ζαλγκίρις είναι 13η με σκορ 8-14. Είναι όμως, μια σκληροτράχηλη ομάδα, που παίζει στην δυνατή έδρα της, που θα είναι κατάμεστη απόψε (έγινε sold out). Εχει βρει ρυθμό και μετράει 5 νίκες σε 7 ματς.

Και μέσα σε όλα έχει στον πάγκο της τον Σάρας, ο οποίος έχει κάνει τους Λιθουανούς κακό δαίμονα του Ολυμπιακού. Η Ζαλγκίρις έχει 7 νίκες σε 9 ματς και… πέταξε πρόπερσι τους «ερυθρόλευκους» εκτός φάιναλ φορ.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν καταλαβαίνει απ’ αυτά. Εχει 3 νίκες στα 5 τελευταία ματς, ενώ την περασμένη εβδομάδα ξάπλωσε ανάσκελα την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με τον Πρίντεζη να είναι πάλι «εκτός».

Επίσης ο Ολυμπιακός (είναι 11ος με σκορ 9-13 και απέχει δυο νίκες από την 8άδα) ξέρει καλά ότι αν θέλει να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την πρόκριση, θα πρέπει να αλώσει σήμερα την «Zalgirio Arena».

Τον ρόλο του αντι-Πρίντεζη θα παίξει ο Ρούμπιτ. Το έκανε αυτό και κόντρα στην Μπασκόνια και δεν άφησε το κενό του «υπαρχηγού» να φανεί. Στο «4» θα παίξει φυσικά και ο Βεζένκοφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις