Στοίχημα: Με τα αουτσάιντερ στα Κύπελλα!

Ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα (04/02) στο κουπόνι του στοιχήματος, με δράση στα εγχώρια Κύπελλα της Ευρώπης και στη Euroleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας, μη ξεχνάτε ότι στο site θα βρείτε δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Πάμε τώρα στις προτάσεις μας.

Ανταγωνιστική η Χέρτα

Στις 21:45, στη Veltins Arena του Γκελζενκίρχεν, η Σάλκε υποδέχεται τη Χέρτα για τη φάση των “16” στο Κύπελλο Γερμανίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μόλις την Παρασκευή στο Βερολίνο, σε ένα κακό από άποψη θεάματος παιχνίδι, το οποίο δίκαια έμεινε στο 0-0.

Η Σάλκε βρίσκεται στη 6η θέση της Bundesliga με 34 πόντους, στο -5 από την πρώτη 4αδα. Πριν τη λευκή ισοπαλία στην πρωτεύουσα είχε ταπεινωθεί στο Μόναχο με 5-0 από την Μπάγερν, ενώ στο πρώτο παιχνίδι του 2020 είχε επικρατήσει της Γκλάντμπαχ με 2-0.

Η Χέρτα επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή με τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν (0-4), αλλά έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (1-2). Κατατάσσεται 13η με 23 πόντους, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ενισχυμένη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Χέρτα, την βολεύουν τα εκτός έδρας παιχνίδια και μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Επιλογή μας απο τον αγώνα το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Ευνοϊκό το ματσάρισμα για την Ρέντινγκ

Επίσης στις 21:45, η Κάρντιφ φιλοξενεί τη Ρέντινγκ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Πρόκειται για επαναληπτικό αγώνα μετά το 1-1 στην έδρα της Ρέντινγκ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για την Championship την περασμένη Πέμπτη και έμειναν ξανά στο 1-1. Η Ρέντινγκ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο 8ο λεπτό με τον Μεϊτέ και η Κάρντιφ ισοφάρισε στο 70’ με τον Πάτερσον.

Η Κάρντιφ βρίσκεται στη 12η θέση της Championship με 43 πόντους σε 30 παιχνίδια, στο -7 από τα playoffs ανόδου. Πριν από την ισοπαλία με την Ρέντινγκ είχε επικρατήσει εντός της Γουέστ Μπρομ με 2-1.

Η Ρέντινγκ κατατάσσεται 15η στην Championship με 38 βαθμούς και είναι ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης των playoffs. Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, πριν από το 1-1 στο Κάρντιφ είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Μπρίστολ Σίτι (0-1).

Αήττητη στα τρία φετινά παιχνίδια εναντίον της Κάρντιφ η Ρέντινγκ, πριν από τα δύο πρόσφατα 1-1 είχε επικρατήσει 3-0 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Θα την στηρίξουμε και σήμερα με το Χ2, σε απόδοση 1.96.

Με ρυθμό το παιχνίδι στο Κάουνας

Στις 20:00, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
Σε πολύ καλό “φεγγάρι” οι Λιθουανοί, μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες για όλους τους θεσμούς, δύο σερί για την Ευρωλίγκα. Μετά το εμφατικό 104-80 επί της Άλμπα, η ομάδα του Γιασικεβίτσιους πέρασε νικηφόρα και από τη Λυών με το 74-79 επί της Βιλερμπάν. Έτσι με ρεκόρ 8-14 έχει μειώσει την απόσταση από την 8αδα στις τρεις νίκες.

Ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη περισσότερη στο θεσμό (9-13). Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε στο ΣΕΦ της Μπασκόνια με 80-70, ενώ μία αγωνιστική νωρίτερα ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ (91-87).

Η Ζαλγκίρις ρολάρει, παίζει ορμητικά εντός έδρας και ο Ολυμπιακός με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Επομένως, επιλογή μας από την αναμέτρηση το Over 156.5, σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις