Παραδέχτηκε τον παραγκωνισμό του Αυγενάκη ο Πέτσας

Παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης παραμερίστηκε λόγω της δυσαρέσκειας που δημιουργήθηκε στις διοικήσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

«Δεν υπάρχει θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης αλλά δεν θελήσαμε να φορτίσουμε το κλίμα καχυποψίας λόγω των αιτιάσεων εναντίον του από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες», ανέφερε σχετικά ο Στέλιος Πέτσας, όταν ρωτήθηκε γιατί ανέλαβε τις επαφές με τις διεθνείς ομοσπονδίες ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Πρόσθεσε ότι από χθες, ο υπουργός Επικρατείας βρίσκεται στην Ελβετία, για συναντήσεις με ανώτατα στελέχη της UEFA, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συμπλήρωσε ότι «συνιστά θετικό πρώτο βήμα το γεγονός ότι ο πρόεδρος της UEFA κ. Α. Κέφεριν αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα για αυτό το σκοπό. Επίσης θετική είναι και η πρώτη αντίδραση του επικεφαλής της FIFA κ. Τ. Ινφαντίνο. Σήμερα συνεχίζονται οι συζητήσεις του κ. Γεραπετρίτη με στελέχη της UEFA και της FIFA για τα θέματα χειραγώγησης αγώνων και αντιμετώπισης της βίας».

tvxs.gr