Αίολος: Αγαπητέ πρόεδρε της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης…

Ανακοίνωση – απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, αλλά και στην ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας, εξέδωσε ο Αίολος Τρικάλων.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας νίκησε τη Νίκη Βόλου σε ένα παιγνίδι, που έγινε προσπάθεια να κριθεί ανεξαρτήτως της απόδοσης των ομάδων.

Συγχαρητήρια στους διαιτητές για την απόδοσή τους στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. Για τα υπόλοιπα 35 αρκούν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων.

Επειδή υπηρετούμε για χρόνια το άθλημα, όντας ιστορικά η πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ ολόκληρης της Θεσσαλίας με συνεχή παρουσία επί 5 χρόνια στην Α1 μπορούμε να διακρίνουμε πότε μια διαιτησία είναι πονηρή και κατευθυνόμενη αλλά και πότε μια ομάδα προσπαθεί να δικαιολογήσει την ήττα της μετά από μια τέτοιου είδους διαιτησία.

Πρώτη φορά βλέπουμε ομάδα να βγάζει ανακοίνωση συμπαράστασης σε διαιτητές. Πρώτη φορά ακούμε Πρόεδρο ζωντανά στο ραδιόφωνο την επόμενη αγώνα να λέει ότι γνωρίζει προσωπικά !!! τους διαιτητές του ντέρμπυ του 1ου με τον 2ο της βαθμολογίας και να διαβεβαιώνει ότι είναι καλά παιδιά και καλοί διαιτητές και ότι δεν έχει κανένα παράπονο.

Πρώτη φορά βλέπουμε αποστολή και φίλαθλοι αντίπαλης ομάδας να φιλοξενούνται χωρίς κανένα πρόβλημα και η διοίκηση της ομάδας να κατηγορεί το αντίπαλο σωματείο για την συμπεριφορά ενός φιλάθλου απέναντι στους διαιτητές!!!!!!

Είμαστε σίγουροι ότι στο γήπεδο της Νίκης στη Νέα Ιωνία ΟΥΔΕΙΣ μεμονωμένος φίλαθλος ασκεί ψυχολογική βία, τραμπουκίζει λεκτικά και υβρίζει διαιτητές.

Αυτό μάλλον γίνεται μόνο σε αποστολές ομάδων, όπως συνέβη στα αποδυτήρια του γηπέδου της, μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο, στον οποίο η ομάδα μας κέρδισε.

Οι αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος με την τόσο επιτυχημένη πορεία του φαίνονται από το γεγονός ότι ουδέποτε έβγαλε ανακοίνωση εναντίον ομάδων, διαιτητών, φιλάθλων. Αυτό κύριοι της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου εσείς το γνωρίζετε καλά, διότι ούτε με εσάς συνέβη.

Θα ευχόμασταν βέβαια να μας δώσετε συγχαρητήρια για την νίκη μας και δημοσίως, όπως κάνατε σε όλους τους τόνους χτες στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα παρουσία δεκάδων ανθρώπων λέγοντας ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, όπως και να μας ευχαριστήσετε για τη φιλοξενία ολόκληρης της αποστολής αλλά και των φιλάθλων σας, τους οποίους τοποθετήσαμε στις καλύτερες θέσεις του γηπέδου ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας σας έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε καν η ελάχιστη πιθανότητα να ενοχληθεί κάποιος από τους ανθρώπους της αποστολής αντί να προσπαθείτε να παραποιήσετε ακόμη και το ίδιο το φύλλο αγώνα. Εκτός βέβαια εάν ελπίζετε σε κάτι άλλο μέσα από αυτή σας την ανακοίνωση.

Ο Αίολος Τρικάλων όπως κάνει πάντα, έχει ήδη ενημερώσει αρμοδίως αυτούς που πρέπει, χωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις, για τα γεγονότα του χτεσινού αγώνα.

Ευχόμαστε στη Νίκη Βόλου καλή επιτυχία για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

Υ.Γ. Αγαπητέ Κε Πρόεδρε της Δ.Ε. της Νίκης. Ελπίζουμε να κατανοείτε ότι οι αγωνιώδεις σας παρακλήσεις χθες βράδυ μετά τη λήξη του αγώνα για βοήθεια στο σωματείο σας από τον Αίολο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Υ.Γ. Η διακοπή ήταν 6 λεπτών και όχι 15. Μάλλον αυτό χάλασε το μομέντουμ των διαιτητών και αποφάσισαν να σφυρίζουν κανονικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις