Απόλλων Σμύρνης κατά ΚΕΔ και Περέιρα

Ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ εξέδωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης που ζητά τις παραιτήσεις Περέιρα και Μάριν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, είχαμε αποφασίσει να μην ασχοληθούμε με την διαιτησία και τις επιλογές της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, γιατί πιστεύαμε ότι, και οι διαιτητές έχουν τις καλές και κακές τους ημέρες.

Αν και μας δόθηκαν πολλές αφορμές, εν τούτοις θεωρούσαμε ότι θα πρέπει να αποδεχθούμε ως ανθρώπινα τα ‘‘λάθη’’ των διαιτητών.

Όμως προφανώς, κάποιοι και ιδιαίτερα η ΚΕΔ της ΕΠΟ, θεώρησε αυτή μας την απόφαση, ως αδυναμία.

Κύριοι της ΚΕΔ, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζετε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ, ως το πειραματόζωο, πάνω στο οποίο, οι διαιτητές, θα κάνουν το ‘‘ΑΓΡΟΤΙΚΟ’’ τους, σε βάρος τόσο των ποδοσφαιριστών μας, των φιλάθλων μας, αλλά και της Διοίκησης μας, η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στον χώρο του ποδοσφαίρου, με την άψογη και άμεμπτη συμπεριφορά της.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε σχεδόν σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, διαιτητές να αποβάλλουν άνευ της παραμικρής αιτίας, ποδοσφαιριστές μας και να κλείνουν ‘‘τα μάτια’’, όταν πρόκειται για τους αντιπάλους μας. Να σφυρίζονται ανύπαρκτα οφσάιντ, όταν οι ποδοσφαιριστές μας είναι μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, να παίζεται ποδόσφαιρο στα 45΄λεπτά του ημιχρόνου, 15 λεπτά καθαρό ποδόσφαιρο και οι διαιτητές όχι μόνο να ανέχονται αυτή την κακοποίηση του αθλήματος, αλλά στο τέλος να κρατούνται 3 ή 4 λεπτά καθυστερήσεις, εκ των οποίων τα τρία είναι οι αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν οι βασικοί μας αντίπαλοι στη διεκδίκηση του τίτλου, σχεδόν σε κάθε αγώνα να παίζουν με παίκτη παραπάνω και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση, σαν να πρόκειται για ομάδα ενός ανώτερου Θεού.

Προτιμήσαμε να μην ακολουθήσουμε το ρεύμα της εποχής και να εκδίδουμε μετά από κάθε αγώνα ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα διορθωθούν. Ματαίως όμως ελπίζαμε σε κάτι τέτοιο. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήλθε με την ακατανόητη και ανήκουστη απόφαση της ΚΕΔ, να ορίσει διαιτητές στον αγώνα της ομάδας μας με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, από την έδρα του βασικού μας αντιπάλου στην διεκδίκηση του τίτλου, δηλαδή από τα Ιωάννινα. Πως είναι δυνατόν, κύριοι της ΚΕΔ, οι συγκεκριμένοι διαιτητές να αποδώσουν δικαιοσύνη, όταν την επόμενη ημέρα θα πρέπει να κυκλοφορήσουν στην πόλη των Ιωαννίνων. Αποτέλεσμα να κλείσουν τα μάτια τους σε δύο περιπτώσεις αποβολής ποδοσφαιριστή της ΔΟΞΑΣ, να σφυρίζουν ανύπαρκτα οφσάιντ σε ποδοσφαιριστές μας και γενικά να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα μας να μην κερδίσει.

Δεν κατανοούμε, κύριοι της ΚΕΔ, γιατί από τους 54 διαιτητές που είναι αξιολογημένοι στην Super League 2, ορίσατε διαιτητές από την Ήπειρο.

Κύριε Περέϊρα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι έχετε αποτύχει στο ρόλο σας και ζητούμε την παραίτησή σας όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Επίσης ζητούμε την παραίτηση του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που ορίζει τους διαιτητές στη Super League 2 και ο βασικός υπεύθυνος για τις πολύ κακές διαιτησίες που έχουμε στην κατηγορία.

Ξεκαθαρίζουμε, ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην σας επιτρέψουμε στο μέλλον να χρησιμοποιήσετε την ομάδα μας σαν πειραματόζωο όπως κάνετε μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις