Σ. Παπαδόπουλος: Θα δώσω και την ψυχή μου (photos)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ Βόλου, τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο. Στην αρχή της παρουσίασης μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Κούκιος, ο οποίος ανέφερε ότι η διοίκηση έφερε στην ομάδα τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια μίλησε ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τόνισε ότι η ομάδα θα δουλέψει παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχει τον στόχο της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου και του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

Β. Κούκιος: «Θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια πράγματα που μας στενοχωρούν. Όταν αναλάβαμε την ομάδα αποφασίσαμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο και να τον φέρουμε στο γήπεδο για να κάνουμε τον Ολυμπιακό μεγάλο ξανά. Είναι δύσκολο το έργο μας. Οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι, αλλά θα ήθελα να τους παρακαλέσω να συνέχουν να στηρίζουν την ομάδα και να μην ακούν τους αυτούς τους 20 – δεν είναι παραπάνω – που κάνουν κακό. Έχουμε… ματώσει οικονομικά και έχουμε αφιερώσει παρά πολύ χρόνο για να σταθούμε. Ίσως είμαστε η μοναδική ομάδα στη Β Εθνική που έχει τα πάντα πληρωμένα. Θα παρακαλούσα ο κόσμος να κάνει την κριτική του τον Μάιο. Ξεκινήσαμε με δυο εκτός έδρας παιχνίδια, δεν τα πήγαμε καλά, είχαμε τραυματισμούς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Για μένα φέραμε τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Εύχομαι υγεία και να μας πάει στην Α΄ Εθνική».

Σ. Παπαδόπουλος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε και τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Πρέπει να αποδείξουμε και στο γήπεδο πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή, που δουλεύω σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και αυτό το έχω ξανανιώσει και τις άλλες δυο φορές που έχω βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και διοίκησηέχει κάνει θυσίες από το καλοκαίρι. Θα δουλέψουμε. Εγώ θα δώσω και την ψυχή μου. Θα προσπαθήσω με τους ποδοσφαιριστές μου να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι δύναμη, αλλά πρέπει να τον φέρουμε κοντά μας, με τα έργα μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε παρά πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πειθαρχεία και οι ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα στο παιχνίδι της Δευτέρας πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι το κάνεις εύκολο ή δύσκολο μονός σου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά τη διοίκηση. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχω δύο, τρεις μέρες μέχρι τη Δευτέρα για να προετοιμάσω τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που με νοιάζει είναι το παιχνίδι και πως θα κερδίσει ο Ολυμπιακός.»

Για τα παιχνίδια με τη Ζάκυνθο και τον Πανσερραϊκό, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε: «Τα είδα από την τηλεόραση. Θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα. Αυτό που μένει είναι η εικόνα της ομάδας. Έχουμε κάλους ποδοσφαιριστές. Οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογίες. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η ουσία είναι να μη σου λείπουν αυτοί που θα σου κάνουν τα γκολ. Νομίζω το υλικό του Ολυμπιακού είναι καλό σε ποιότητα, αλλά και σε ηλικία. Ένα από τα τέσσερα καλυτέρα της κατηγορίας, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα αποδείξουμε και στο γήπεδο».

Για το αν έχει πάρει το UEFA Pro: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για να πάρω το δίπλωμα προπονητή UEFA Pro.

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε ένα θέμα με τους τραυματίες. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στην ομάδα, μόνο όταν είναι 100% υγιείς. Δεν ξέρω ακριβώς ποτέ θα επιστρέψουν. Είναι άσχημο γι αυτούς που δεν μπορούν να παίξουν. Θα ψάξουμε να βρούμε λύσεις. Έχει το υλικό ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για την επιλογή του από τη διοίκηση: «Είναι η τρίτη φορά που περνάω από τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν δεν είχαν δει κάτι καλό σε μένα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα με είχαν φέρει για ακόμη μια φορά».

Για τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς και μακάρι να μας βοηθήσουν και παράλληλα να εξελιχθούν και αυτοί. Το γνωρίζω καλά το ρόστερ του Ολυμπιακού. Έχει καλούς παίκτες και πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κόσμο, έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να κερδίζει».

Για τις κάρτες που δέχονται οι παίκτες: «Πρέπει να διορθώνεις πράγματα ακόμα και όταν κερδίζεις. Eίναι κρίμα να χάνουν οι ποδοσφαιριστές παιχνίδια από ανόητες κάρτες. Πολλές φορές και οι ποδοσφαιριστές είναι στα… κόκκινα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να συγκρατούν τα νευρά τους. Θα το συζητήσωι και με τους ποδοσφαιριστές».

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Εγώ δεν θα πω ότι είναι νωρίς. Για εμένα είναι πολύ αργά. Με 2-3 παιχνίδια δείχνει τι μπορείς να καταφέρεις. Έχουμε το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε προετοιμασμένοι, θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα δείξει και ο χρόνος. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να δουλέψω και θέλω αποτελέσματα από την αρχή. Θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε ή όχι. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 10 μέρες. Κάποιος άλλος μπορεί να φοβόταν. Όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις