Σοκάρει το βίντεο με την πόρνη να ταϊζει χάπια τον Όντομ

Ένα τετραήμερο ξέφρενο πάρτι που τα είχε όλα, αλλά και άσχημη κατάληξη με τον άλλοτε σταρ του ΝΒΑ να παλεύει στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή. Ήθελε να ξεφύγει, να ξεχάσει χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες. Το βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον 35χρονο πάουερ φόργουορντ τα ξημερώματα της Κυριακής στο μπαρ του πολύ γνωστού οίκου ανοχής Love Ranch. Ήταν το πρώτο βράδυ του εκεί και φαίνεται μια ιερόδουλη να τον… κερνά χάπια, ενώ ο ίδιος κάθεται σε μια καρέκλα δείχνοντας αδύναμος να αντιδράσει. Λίγο αργότερα, ο άνδρας που διακρίνεται στο βίντεο, ο οποίος σύμφωνα με τους υπεύθυνους του οίκου ανοχής είναι ο Όντομ, φαίνεται να βγάζει και ο ίδιος χάπια από μια μικρή σακούλα που κρατά στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών, που ερευνούν την υπόθεση προσπαθώντας να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες που οδήγησαν τον πρώην άσο των Λέικερς στην εντατική σε κωματώδη κατάσταση. Το βίντεο έχει τραβηχτεί στις 05:30 το πρωί της Κυριακής και είναι ενδεικτικό του τι συνέβη και τις ημέρες που ακολούθησαν, με τον Όντομ να εντοπίζεται τελικά αναίσθητος το βράδυ της Τρίτης και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση του 35χρονου εξακολουθεί να είναι κρίσιμη, ωστόσο οι πληροφορίες που μεταδίδονται από τα αμερικανικά ΜΜΕ παραμένουν συγκεχυμένες, με κάποια ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η υγεία του παρουσιάζει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση και άλλα να τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να είναι εγκεφαλικά νεκρός. Ακόμα, βέβαια, και αν καταφέρει να ζήσει, ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ θα έχει μπροστά του έναν γολγοθά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις