Κρύβει “παγίδες” το παιχνίδι με την Καλαμάτα

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς απομένουν οκτώ αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και η «μάχη» φουντώνει, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ιεράπετρας την περασμένη Κυριακή παρέμεινε κοντά στις ομάδες της κορυφής και μάλιστα η διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση (Ιωνικό) μειώθηκε στους τέσσερις πόντους. Δίνεται η δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ότι καλύτερο μπορούν, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη διοίκηση και τεχνική ηγεσία, με την ομάδα να κοιτάζει ένα-ένα τα παιχνίδια.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα, με το παιχνίδι να κρύβει «παγίδες», καθώς η «Μαύρη Θύελλα» θα έρθει στο Βόλο για να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και για να έχει αξία η νίκη των «ερυθρολεύκων» στην Ιεράπετρα, θα πρέπει να νικήσουν την Καλαμάτα, την οποία είχαν κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου με 2-1.
Ο Λεωνίδας Βόκολος και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ματς με την Καλαμάτα, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις