Απόλυτα εντάξει η διοίκηση του Ολυμπιακού Β. προς το ποδοσφαιρικό τμήμα

Το προηγούμενο διάστημα και μετά την αποχώρηση των Πόζογλου και Ντούνη από τον Ολυμπιακό Βόλου, πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας, υποστηρίζοντας κάποιοι πως η ΠΑΕ αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, βγαίνοντας προς τα έξω, πως η διοίκηση της ΠΑΕ δύσκολα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο, φρόντισαν να διαψεύσουν τις κασσάνδρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δαπανήθηκε σήμερα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, προκειμένου να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος ουσιαστικά «τρέχει» την ομάδα, να είναι απόλυτα εντάξει προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως άλλωστε οφείλει μια σοβαρή διοίκηση. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά και την τελευταία νίκη επί της Ιεράπετρας και όλοι στον Ολυμπιακό είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα στο γήπεδο της Νεάπολης, στο οποίο το βολιώτικο συγκρότημα θα επιδιώξει να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.

Όσον αφορά την προετοιμασία, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί, με τον Παύλο Μητρόπουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς συνεχίζει να νιώθει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο (δεν είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα). Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου εξακολουθεί να νιώθει και αυτός ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος ξεπέρασε μια μικρή ίωση που τον ταλαιπώρησε. Μετά την προπόνηση αισθάνθηκε σφίξιμο στο πόδι ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις