Αισιοδοξία στη Βέροια για δικαίωση στο θέμα της αφαίρεσης βαθμών

Πρωτοφανής θεωρούν στη Βέροια ότι ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την οποία απειλεί με αφαίρεση τριών βαθμών την νέα ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, για χρέη της παλιάς ΠΑΕ, επί εποχής Θ. Καρυπίδη, στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Κριστιάν Μίλιεβιτς.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση αυτή, θα πρέπει η “Βασίλισσα” να πληρώσει τον Μίλιεβιτς εντός τριών εργάσιμων ημερών, για οφειλές του παρελθόντος, αλλιώς θα της επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών!

Πρόκειται για μια  απόφαση που κάνει μεγάλη εντύπωση καθώς η ΒΕΡΟΙΑ ήταν η μοναδική ΠΑΕ στην Ελλάδα, που ακολούθησε κατά γράμμα τους νόμους της ΟΥΕΦΑ και άλλαξε το όνομα, τα χρώματα, το σήμα της, ενώ αγωνίζεται σε Δημοτικό και όχι σε ιδιόκτητο γήπεδο, ώστε να απαλλαχτεί από τις αμαρτίες του παρελθόντος!

Η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ, στο άκουσμα της απόφασης, άμεσα κινήθηκε νομικά ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντά της! Έτσι, την Τετάρτη (5/2) μετέβη στην Αθήνα ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Μπίκας, ο οποίος συναντήθηκε με τον γνωστό νομικό Αργύρη Λίβα, προκειμένου να δρομολογήσουν τις ενέργειες που θα ακολουθήσει η ομάδα για να ανατρέψει την απόφαση που είναι διάτρητη, αφού βασίστηκε σε κάτι που δεν ισχύει.

Στο ότι δηλαδή το 10% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ το κατέχει ο ερασιτέχνης ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που είναι αναληθές, αφού ο τελευταίος δεν είναι ενεργός εδώ και δύο χρόνια, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, το οποίο θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή.

Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας της Βέροιας, είναι καθησυχαστικοί προς τον φίλαθλο κόσμο και αισιόδοξοι για το τελική έκβαση της υπόθεσης.

kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις