Χαραλαμπίδης: Με τον δωδέκατο παίκτη μας να πάρουμε το ματς με τη Νίκη Βόλου

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου έκανε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, αναφέροντας πως πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο τεχνικός του Ιωνικού αναφέρθηκε επίσης στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και τον βαθμό ετοιμότητάς του, ενώ τόνισε πως η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, που είναι η άνοδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

  • Ένας ακόμη τελικός με τη Νίκη Βόλου. Πώς προσεγγίζει η ομάδα το ματς αυτό;

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά και πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σ’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω θα τα δώσουμε όλα, θα έχουμε σίγουρα και τον δωδέκατο παίκτη μας, τον κόσμο, κοντά μας. Να πάρουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, ώστε να μπούμε πιο καλά στη συνέχεια. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει προσοχή. Η ομάδα είναι καλή, έχει ενισχυθεί αρκετά και είμαστε σχεδόν σε όλες τις γραμμές πλήρης. Αυτό που μένει να δείξουμε είναι πόσο καλή ομάδα είμαστε».

  • Τι έφταιξε στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο;

«Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Πιστεύω τα δώσαμε όλα. Το γήπεδο δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Πήραμε όλες τις μονομαχίες, αλλά ήταν μια κακή στιγμή, μια αδράνεια της άμυνας. Συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Δεχτήκαμε το γκολ σε κομβικό σημείο και μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να γυρίσει».

  • Υπάρχουν προβλήματα για το ματς με τη Νίκη Βόλου;

«Όχι δεν έχουμε. Εκτός από τον Τιεντσέ  που έχει κάρτες όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεσή μου».

  • Είναι η ομάδα όπως την επιθυμείς;

«Βασικά θέλει χρόνο, αλλά πιστεύω πως κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση τα παιδιά τα έχουν αφομοιώσει στο μυαλό τους και προσπαθούν μέσα στο παιχνίδι να τα βγάλουν. Προσπαθούμε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει και το αποτέλεσμα ταυτόχρονα».

  • Για τις μεταγραφές:

«Ο Πολίμος έρχεται από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στη Super League 2, σημαντικός παίκτης, ο οποίος θα βοηθήσει πάρα πολύ.  Ο Στεργίδης έχει αποδείξει ότι είναι μια αξιόλογη λύση, ο Ματσούκας είναι ένας παίκτης έμπειρος με αρκετές παραστάσεις. Είχε έναν μικρό τραυματισμό, αυτή την εβδομάδα προπονήθηκε καλά και πιστεύω θα μας βοηθήσει στη συνέχεια ξεκινώντας από την Κυριακή».

  • Ένα μήνυμα στον κόσμο:

«Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε. Πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά: παίκτες, διοίκηση, κόσμος, για πραγματοποιηθεί ο στόχος. Πιστεύω στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις