Μονόδρομος η νίκη με Ζενίτ για τον Παναθηναϊκό

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ (21:30, Novasports 1).

Οι ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα περιόρισαν τις ελπίδες για ένα καλύτερο πλασάρισμα από την έκτη θέση και ταυτόχρονα δημιούργησαν κίνδυνο ακόμη και για την πρόκριση στα playoffs. Άλλωστε το αποψινό ίσως είναι το τελευταίο θεωρητικά εύκολο ματς για τους πράσινους, αφού στην τελευταία δεκάδα αγώνων θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός).

Ο Ρικ Πιτίνο έχει αμφίβολο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τετάρτης λόγω λουμπάγκου και μυϊκού σπασμού στη μέση. Η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν το τζάμπολ. Στον αντίποδα, ο Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πονίτκα, Ρένφρο, Χβοστόφ και Άιβερσον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Η πρώτη ήταν στις 24 Οκτωβρίου όταν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 89-79 στην Αγία Πετρούπολη με 22 πόντους του Τζίμερ Φρεντέτ και 17 του Ντεσόν Τόμας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις