Στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών η κολύμβηση της Νίκης Βόλου

Αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με 39 αθλητές για τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών  (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων ΑΒ-Παγκορασίδων ΑΒ) Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου 2020.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Μέμος Στάθης και Βλιώρας Αχιλλέας κι εκ μέρους της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο  κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες  αποτελούν το μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χειμερινής περιόδου, ενώ αντίστοιχοι αγώνες γίνονται και για τη Νότια Ελλάδα.

Την επόμενη βδομάδα το τριήμερο 14 – 15 και 16 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί το χειμερινό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Αθήνα και η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με έξι αθλητές – τριες.

Οι παραπάνω αγώνες  αποτελούν το “εισιτήριο” για όρια πρόκρισης για διεθνείς διοργανώσεις και στελέχωσης των εθνικών ομάδων που θα προκύψουν με βάση τις επιδόσεις των αθλητών.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις