Με όλα του τα “όπλα” ο Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όσον αφορά την κανονική περίοδο, με τις ομάδες να δίνουν τις τελευταίες τους «μάχες», προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Ο Βόλος θα επιδιώξει στα τέσσερα παιχνίδια που έχει μπροστά του να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και με προϋποθέσεις μπορεί η ομάδα να λάβει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Αν συμβεί αυτό θα είναι υπέρβαση, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, η οποία, ωστόσο, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της στα περισσότερα παιχνίδια.
Οι «κυανέρυθροι» βλέπουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το οποίο θεωρείται καθοριστικό για την ομάδα. Κι αυτό, καθώς σε περίπτωση που ο Βόλος καταφέρει και πάρει τη νίκη, θα κρατά την τύχη στα χέρια του, τη στιγμή που ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ.
Πάντως, όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο οποίος μέσα στο 2020 παρουσιάζει σαφώς καλύτερο πρόσωπο, καθώς παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστικός. Ηττήθηκε φυσιολογικά εκτός έδρας από την ΑΕΚ, έχασε στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο και δύσκολα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία εντός έδρα και με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι έδρας η ομάδα του Αγρινίου είχε νικήσει με 2-0 τον Άρη.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώνεται αύριο και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Επιστρέφει ο Αγκούστο Μαξ από τιμωρία (εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών λόγω καρτών), ενώ πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Λιασίν Κανταμούρο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό. Για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ισπανός μέσος Νάτσο Κάσες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις