Βήμα ανόδου για τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 τον Ασπρόπυργο διατηρώντας παράλληλα την διαφορά τους από την 2η θέση. Σ’ ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, τα Τρίκαλα ήταν αυτά που ναι μεν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην εστία του Γκίνη.

Όλα αυτά μέχρι το 25΄, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Τσίπρας πέρασε ελάχιστα άουτ από τα καρέ των φιλοξενούμενων. Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και παρά τις όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων, το στείρο 0-0 διατηρήθηκε ως είχε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα ενέτειναν την πίεση τους, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ.

Αυτό ήρθε στο 67΄ με το σουτ του Πελάεθ να καταλήγει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 54΄, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ του Κότσεφ πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Γιακουμή. Οι Θεσσαλοί μετά το τέρμα που πέτυχαν είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με συνέπεια να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ ους αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Nιάρος, Βέρτζος (33′ λ. τρ. Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης (57′ Πέλκας), Πελάεθ, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής (83′ Παπαγεωργίου).

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Λογοθέτης, Νικολάου, Μπαξεβάνος (90’+2 Φιλίποβιτς), Γκατσολάρι (73′ Πολέτο), Φράγκος, Σρέσκοβιτς, Κάκκο (61′ Nικολακάκης), Μίλιτς.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις