Μια ανάσα από την άνοδο η Ανάληψη, 65-72 κέρδισε την Ανόρθωση (photos)

Νίκη “χρυσάφι” με 65-72 πέτυχε η Ανάληψη επί της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της Α2 ΕΣΚΑΘ και ουσιαστικά, αν προσέξει στα ματς που απομένουν, “σφράγισε” την άνοδό της στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο με διαφορά τριών πόντων. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια με τους δύο αντιπάλους να προσφέρουν όμορφο θέαμα και να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων φιλάθλων που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”.

Η Ανάληψη, προηγούνταν σε όλο σχεδόν τον αγώνα με διαφορά δύο έως οκτώ πόντων, αλλά η Ανόρθωση με κινητήριο μοχλό τον Βασίλη Ντίκα και με συμπαραστάτη τον Βασίλη Κοντάκη, έβρισκε τρόπο και μείωνε τη διαφορά, φτάνοντας σε …απόσταση αναπνοής.

Η ομάδα του Στέφανου Τύμπα, ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα, τον αρχηγό της Κώστα Αλεξίου, μα και τον νεαρό Ευάγγελο Ευαγγελινό, καθώς και τον Αναστασόπουλο, χωρίς φυσικά να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Κατάφερε και διέσπασε την άμυνα ζώνης της Ανόρθωσης, σημείωσε δύσκολα καλάθια έξω από τη ρακέτα κι έφτασε δίκαια στη μεγάλη επιτυχία.

Διαιτητές: Ζαχαρής, Μπουγλός Π.

Δεκάλεπτα: 17-21, 30-34, 45-52, 65-72

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Καπουρνιώτης): Ακριβόπουλος, Ανδρεόγλου, Σέρρης, Κοντάκης 14 (3), Ντίκας 30 (3), Γαλανάκης 3 (1), Καραθανάσης 3 (1), Γκούμας, Συλεόπουλος 9, Αβελλάς, Φιλίππου 6, Κοντογιάννης.

ΑΝΑΛΗΨΗ (Τύμπας) Καζεπίδης 3 (1), Στεργιούλας 8, Ευαγγελινός 18 (2), Αλεξίου 18 (3), Μπακίρης, Κ., Βουγιούκας, Μπαρώτας, Πανιόπουλος 2, Αναστασόπουλος 16 (3), Κοντογιάννης 5, Αγάλου-Λωρίτης 2.

Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις